Aanmelden

Gezocht: podiumbeesten, live op L1 TV!

 

Doe mee met het Kinjer Vastelaovend Leedjesfestival 2016-2017!

 

Vind je het leuk om te zingen en op te treden? Ken je iemand die je helpt een vastelaovendliedje te maken? Ligt er al een vasteloavendliedje op de plank?

Ja? Geef je dan op voor het KVL, het Kinjer Vastelaovend Leedjesfestival.

 

Je kunt meedoen met je hele klas, alleen, of met een groepje! Je mag ook meedoen met het liedje waarmee je het afgelopen jaar in de plaatselijke liedjesmiddag hebt meegedaan!

 

Tijdens een van de twee voorronden is het podium voor jou gereserveerd en mag je voor een vakkundige jury je nummer zingen. De 11 beste nummers gaan door naar de finale op 5 februari 2017 in Eygelshoven.

 

De voorronden zijn op 20 november 2016 in Sittard en op 26 november 2016 in Neer.

 

Inschrijven kan nu meteen maar uiterlijk 21 oktober 2016 via aanmeldformulier HIERONDER. Of een email met naam-adres-telefoonnummer naar mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Het liedje zelf moet uiterlijk 1 november 2016 bij ons binnen zijn. Dat is een opname in MP3-formaat van de zelf ingezongen zang en de liedbegeleiding voor de live te zingen voorronden en de melodie van het lied in notenschrift. Let op: er mag geen volwassene meezingen!

 

De tekst van het lied gelieve aan te leveren in Word-formaat.

 

 

VEEL SUCCES! SEE YOU AT KVL!

 

Geniet via deze link van de uitzending L1 van de finale 2016: http://www.l1.nl/nieuws/307862-terugkijken-kvl-finale-2016 of bekijk de finale op YouTube: https://www.youtube.com/playlist?list=PLZylHq6T3rp5Vtp1rr7-RYoCF0vkCSvPx 

 

 

Formulier

Vul onderstaand formulier in. (Het formulier is nu niet actief, de inschrijving is gesloten).
Door het formulier in te sturen accepteert u het wedstrijdreglement.