Aanmelding KVL 2016-2017 geopend!

De inschrijving voor het Kinjer Vastelaovend Leedjesfestival (KVL) seizoen 2016-2017 is geopend.

Aanmelden voor de liedjeswedstrijd voor leerlingen van basisscholen kan tot 21 oktober 2016 via het aanmeldformulier op de website www.kvl-limburg.nl of via email met naam-adres-telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Aanmelden kan meteen.

Het liedje zelf dient uiterlijk 1 november 2016 bij het KVL binnen te zijn via emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

De finale van het Kinjer Vastelaovend Leedjesfestival zal plaatsvinden op zondag 5 februari 2017 vanuit zaal Socio in Eygelshoven. Net als vorig jaar zal de finale live op L1-televisie komen. De finale wordt georganiseerd in zaal Socio Eygelshoven door KV Burgerlust.

 

Om in de finale te komen, moet je je plaatsen via voorrondes. De voorronde Midden- en Noord-Limburg vindt plaats op zaterdag 26 november 2016 in Neer en wordt georganiseerd in samenwerking met VV De Kwiebusse uit Neer.

De voorronde Zuid-Limburg vindt plaats op zondag 20 november 2016 in Sittard en wordt georganiseerd in samenwerking met Sjtadsvastelaovesvereiniging De Marotte Zitterd.